Kp 27/26 (ainakin toistaiseksi), täti ei ole vielä saapunut, vaikkakin kahdessa viime kierrossa se kurjuus on yllättänyt mut jo aamulla tai aamupäivästä.. Mikäs nyt mättää? Meinaako se leikkiä mun kans jotain ikävää leikkiä? Pitää toiveet korkeella ja sitten tiputtaa kovaa ja korkeelta alas? Onkohan nyt niin, että ihme olis tapahtunut ja ovis on ollut sillon kp 16 ja sen vuoksi menkat alkaa vähän myöhemmin vai onko terojen vaikutus lakannut? Ennemmin tuo eka vaihtoehto, olisi niin kurjaa, kun hyvillä mielin oon ollu, että terot toimii ja jos ne nyt pettää, just kun clomitkin pitäs parin kierron päästä alottaa..

Täti hei, älä viitsi kiusata!! Tule nyt heti, jos olet tullaksesi!!! Pliiiiis, älä piiinaa mua enää!!!

Tänään oon rampannu tuhat kertaa vessassa kurkkimassa housuihin, että joko sinne on tullu jotakin, mutta ei. Ajatukset on koko päivän harhaillu. Mietteet on kuitenkin pakkasen puolella eli uskon vahvasti siihen, että nyt kroppa teki tenät lopullisesti... =/ Oireitakaan ei oo sen kummemmin tullu lisää. Paitsi yöllä kun heräsin niin tunsin yököttävää oloa, mutta sekatosi alta viiden minuutin, joten tais olla omaa keksintöä sekin. Millonkahan se testi olis hyvä tehdä, jos siis tarvetta? Nyt musta tuntuu, että kun näin ääneen/julkisesti tämän sanon, niin sieltä se täti kurvaa illan päätteeksi ferrarillaan...

Yöstä puheen ollen. Näin aivan ihanaa unta. Meille syntyi tyttö vauva, joka näytti ihan samalla kuin minä vauvana :) Tytöllä oli tumma paksu tukka. Imettäminen ei heti onnistunut vaan tyttö imi muutaman sekunnin ja hamuili sitten uudestaan. Meillä ei ollut mitään vauvaa varetn laitettu, meillä ei ollu edes vaippoja mitä käyttää. Onneksi jostain laatikosta löytyi miekkosen veljen lapsen vanhoja vaippoja, joita sitten lainasimme =)

**Muoks
Tänään on kokopäivän ollu lähellä oikeaa nivusesta sellaista painon tunnetta tai tylppää jomotusta. Välillä sitten tuntuu siltä, että menkat alkais. Välillä on tunne, että nyt on housuihin tullu jotain, mutta ei.