Äääh, kirjoitin pitkät pätkät ja koko kirjotus hävisi bittiavaruuteen *hakkaa päätä seinään*.

Ensinnäkin kiitokset kaikille niille, jotka edelliseen kirjoitukseen jotakin kommentoivat. Täytyy vissiinkin uskoa vain sitä rakenneultran lupausta (pienellä varauksella) ;)

 

Sitten pientä valitusvirttä näin rv 28+jotain kunniaksi.

Olen kärsinyt jo pari viikkoa paineen tunteesta tuolla alapäässä. Nyt oikein siihen olen parin viime päivän aikana havanhtunut. tuo tunne on ihan selvästi tuolla jossain kohdun suulla eli alapäässä. Tunne tulee esim. seisoessa tai pissalla käydessä. Tunne ei aiheuta kipua, mutta se on kuitenkin kurja tunne. Äskenkin kävin koiran kanssa iltakävelyllä ja aina kun koira jäi jotain nuuskimaan, niin tuo paineen tunne valtasi alapään. onko muilla ollut samoilla viikoilla tai aikaisemmin/myöhemmin tätä tunnetta? onko se aiheuttanut jotakin vai onko ollu ohimenevää? Mullahan oli vajaa 2 vkoa sitten neuvola-lääkäri, missä paikat oli kiinteät ja kiinni. Mietinkin, että onko tuo vauva niin alhaalla, että se siellä painaa vai mikä on? Tuo Hippunen on kuitenkin ollut joka mittauksella pää alaspäin, joten josko se siellä vaivaa..

 

Toinen kurja vaiva on tuo iänikuinen ummetus. Sitä en jaksa manata sen enempää, teidän, etät olisi jo korkea aika hakea apua apteekista, kun kotikonstit ei auta, mutta olenpa sitäkin vain siirtänyt ja siirtänyt.

 

Kolmas vaiva on vasemman kyljen pistos. Tuo tylppä pistos tuntuu tuossa vasemmalla puolella, kylkiluissa, rintsikoiden kaarituen alapuolella lähellä rintalastaa. Samalla tuo kipu heijastuu tuonne selän puolelle, lähelle rankaa. En tiedä työntääkö tuo yksi kantapäätä tai jotain muuta ruumiinosaa sinne vai sisäelimetkö siellä hakevat paikkaansa. Mutta tuo kipu on aina samassa kohdassa ja pahiten se tuntuu istualteen. Noh senkin kanssa selviää, kunhan vain kiemurtelee/venyttelee aika ajoin.

 

Supistellut on edelleenkin jonkun verran, mutta onneksi ne ei oo jääny päälle, niinkui silloin jouluna. Ainut mikä edelleen tympii, on se, että niissä ei edelleenkään ole mitään logiikkaa. Ne tulevat silloinko huvittaa ja loppuvat silloinko huvittaa. Välillä niitä saattaa tulla, vaikka en oo tehny mitän rasittavaa ja välillä saan töissä jousta pää kolmantena jalkana eikä niitä siltikään tule. Nyt niitä on tullu jonkun verran eilisen ja tämän päivän aikana. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan.