Tungin nyt itseni sitten tuonne Mafaldan vetämään projektiin. Projekti muistaakseni kestää heinäkuun loppuun? Projektissa on erittäin vähän osallistujia mukana, minun lisäkseni Mafalda ja Purkkihiiri. Nyt vain kaikki kynnelle kykenevät osallistumaan meidän kanssa vauvaprojektiin, niin saadaan hiukan lisää jännättävää :)

 

**Muoks: Pahoittelut, etten muistanut, että projektissa on myös kaksi muutakin osallistujaa, nimittäin Leiu ja Katjusha. Pahoittelut tytöt, etten muistanut teidän osallistumistanne projektiin.

 

Omat fiilikset ovat ristiriitaiset tämän projektin suhteen. Toisaalta on mukava päästä tässä hommassa eteenpäin eikä junnata paikoillaan, mutta sitten taas toinen puoli on se, että joudun aloittamaan taas kaiken alusta (kp:n laskemisen, oviksen odottamisen..) ja sekös taas muistuttaa siitä, että pilvilinnoista on todellakin tiputtu... :( Koitan nyt ottaa kylmän viileän asenteen maanantaihin asti ja kun kuulen gyneltä tuomion, jatkan sitten joko positiivisilla tai negatiivisella fiiliksellä eteenpäin.