Täällä alkoi kuitenkin tuhru noin klo: 13.. ruskehtavaa vuotoa oli tullu noin ruokalusikallinen. Myöhemmin illemmalla tuhrua oli tullu lisää eli huomenna katsotaan onko tämä päivä jo kp1 vai kenties vasta huomenna. Tiedän, että kp:t aloitetaan kunnon vuotopäivästä, mutta mulla tuo vuoto yleensäkin on tosi niukkaa, joten.. Aika outoa, että mitään muita oireita ei menkoista ollut kuin tuo aamuinen pieni ja lyhyt vatsan juilinta.

 

Yhtään ei harmita vaikka menkat alko/alkaa. Odotan vain, että pääsen uuteen kiertoon ja kokeilemaan kahden clomitabletin annostusta. Kävinkin jo tänään apteekissa hakemassa lisää clomeja. Nyt sainkin clomifenejä enkä clomhexaleja niinkuin viimeksi.

 

Tässä olenkin pyöritelyt mielessäni, että pitäisikö clomit aloittaa jo kp 3 annostuksella 2tbl/pv vai odotanko keskiviikkoon, joilloin soitan gynelle ja kysyn verikokeiden tulokset ja sitten kp 5 aloitan clomit 2tbl annostuksella. Enhän kuitenkaan voi olla 100% varma, että ovista ei ole tapahtunut, mutta oireettomuudesta päätelleen olen siitä 98% varma. Ehkäpä kuitenkin kilttinä tyttönä odotan sinne keskiviikolle ja soittelen gynelle ja odotan, että hän vahvistaa ovuloimattoman kierron ja vasta sitten aloitan clomit.

 

Mää niin toivon, että 2 tabletin annostuksella saataisiin edes ovis aikaan. Jos silläkään annostuksella mitään ei tapahdu, niin tämä tyttö kyllä romahtaa sitten täysin...